Vergaderlocatie Kasteel Eyckholt

Vergaderen bij Kasteel Eyckholt

Kasteel Eyckholt is een restaurant uit het hogere segment en beschikt over drie vergaderruimtes van verschillende groottes. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw vergadering te combineren met een heerlijke lunch of diner in ons restaurant. 

Waarom vergaderen bij Kasteel Eyckholt?

  • Zowel een vergaderlocatie als restaurant uit het hogere segment
  • Een ideale ligging in midden-Limburg, nabij België en Duitsland en met een uitstekende bereikbaarheid nabij de A2 en A73.
  • Gratis gebruik van WiFi.
  • Flexibele zaalopstelling.
  • Gratis parkeren tot maximaal dertig auto’s op het eigen terrein en meer in de directe omgeving.

Vergadermogelijkheden
Het kasteel biedt beschikking over drie verschillende vergaderruimtes. Maakt u gebruik van een van deze ruimtes, dan is dit inclusief schrijfmaterialen (A5 schrijfblok en balpen), gratis WiFi, beamer, projectscherm en een flipover met stiften.

Daarnaast is het mogelijk uw vergadering te combineren met een lunch en/of diner in ons restaurant. Zo bieden wij bijvoorbeeld een tweegangen zakenlunch aan voor €29,50 of een driegangen zakendiner voor €36,00. Wij kunnen dit indien gewenst begeleiden met een bijpassend wijnarrangement voor respectievelijk €19,00 en €24,00. 

Onze vergaderruimten
We hebben drie vergaderruimtes ter beschikking. 

Tuinkamer
De Tuinkamer is onze grootste vergaderruimte met een oppervlakte van 90m2. De ruimte kan gebruikt worden voor groepen tot 50 personen. Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk. Deze ruimte kost €125,00 per dagdeel.

Raedskamer
Deze ruimte is 60m2 groot en kan gebruikt worden voor groepen tot 25 personen. Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk.
Per dagdeel kost deze ruimte €95,00.


Eyckholt
Deze ruimte is 32m2 en kan gebruikt worden voor groepen tot 16 personen. Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk.
De huur voor deze ruimte bedraagt €75,00 per dagdeel.
 

Reserveren
Wilt u reserveren of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op
+31 (0)46 888 3936 of per mail via info@kasteeleyckholt.nl.

 

Ligging Kasteel Eyckholt

Kasteel Eyckholt is gemakkelijk bereikbaar. Deze vergaderlocatie ligt nabij de autoweg A2 en er is tevens voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.