Trouwen in een Limburgs kasteel

Hoe ziet de dag van uw dromen er uit?

Welke geliefden dromen er niet van elkaar het ja-woord te geven in een romantische kapel, gevolgd door een heerlijke borrel, een uitgebreid diner en als kers op de taart een spetterend feest? Het sfeervolle Kasteel Eyckholt biedt vele mogelijkheden voor de invulling van deze onvergetelijke dag. 

Trouwen in een Kasteel? Uiteraard zoekt u een mooie locatie om deze dag samen met uw geliefde te vieren. Kasteel Eyckholt biedt vele mogelijkheden om deze dag op uw manier in te vullen. Bij ons bent u gegarandeerd van:Ook trouwen in een romantisch kasteel?
Vraag naar onze
verschillende arrangementen!

Trouwceremonie
Bruiloftstaart
Huwelijkstoast
Huwelijksdiner

U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Een offerte maken wij graag voor u op maat, om al uw wensen in vervulling te laten komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Huwelijksdiner
Huwelijksfeest
Huwelijksfeest
Huwelijksfeest

Huwelijksceremonie
Kasteel Eyckholt is door de gemeente Echt-Susteren aangewezen als officiële trouwlocatie. De ceremonie kan plaatsnemen in onze authentieke en romantische kapel. Bij goed weer is het ook mogelijk om in onze prachtige tuin het ja-woord aan elkaar te geven!

Toast & taart
Tijd om te toosten op het kersverse bruidspaar! Wij reiken u en uw gasten een glas sprankelende Cava. Na de toost is het tijd voor een volgend mooi moment: het aansnijden van de bruidstaart!


Diner
Aansluitend zal het diner plaatsvinden. Wij zullen zorgen voor tafels, die mooi ingedekt zijn voor het diner en aangekleed met bloemetjes en kaarsjes. Wij leveren graag maatwerk, onze Chef Guus Janssen stelt graag een passend menu samen aan de hand van uw wensen en het seizoen. 


Trouwfeest
Onze sfeervolle tuinkamer is perfect voor deze gelegenheid. Wij zullen de ruimte aankleden met bloemetjes. U kunt kiezen voor een drankenarrangement of u kunt alle dranken naar verbruik laten berekenen. Op tafel plaatsen wij nootjes en olijfjes. Voor de verdere invulling van hapjes tijdens de feestavond zijn de mogelijkheden eindeloos!Trouwen in ons kasteel? 

Wij bieden u:

Sfeervolle  ruimtes
Volledige bruiloft op maat
Iemand die graag met u mee denkt
Kwaliteit & gastvrijheid
Transparantie & duidelijkheid
Alle nodige faciliteiten
Trouwen
Trouwen

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?
Vraag naar onze mogelijkheden

© Ruud Claessen | RUUDC Fotografie 

"Complimenten over de culinaire hoogstandjes,
lekkere wijnen en het vriendelijke personeel. Chapeau!"

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.
 
Eerdere nieuwsbrieven bekijken

Contact met Kasteel Eyckholt

Vragen?