Op vrijdag 23 maart 2018 organiseren wij in samenwerking met Mario Tertschnig.wine een bijzondere wijn-spijs avond. Ontdek de wijnen uit de Maasvallei tezamen met een perfect afgestemd viergangenmenu. De avond start om 19:00 uur. 

Maak kennis met wijnmakers Harry Vorselen van Wijngoed Thorn en Karel Henckens van Wijndomein Aldeneyck. Deze avond wordt er gevierd dat de Maasvallei wijnen behoren tot de eerste grensoverschrijdende Beschermde Oorsprong Benaming ter wereld. Uniek is dat de wijngaarden van deze nieuwe BOB Maasvallei in Nederland én België gelegen zijn. 

Onze Chef Cuisine Guus Janssen heeft samen met onze Maître-Sommelier Paul van den Broek een heerlijk viergangenmenu gecreëerd dat perfect samensmelt bij de wijnen van deze twee domeinen. Elk gerecht heeft een sterke band met Limburg. 

Tartaar van Herefords rund uit Kessel
Gebakken zwezerik | zoetzure groenten  
***
Gebakken schelvis
Spitskool uit Roosteren | Beurre noisette met amandel
***
Bereidingen van Livar uit Echt
Shiitakes van De Petrie | kruidnageljus  
***
Hangop en ijs van Boerderij Mertens in Kessel
peer| gekarameliseerde witte chocolade

Bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn van Wijndomein Aldeneyck of Wijngoed Thorn geschonken. Tafelwater is inbegrepen. De avond wordt afgesloten met een kop koffie met friandises.

Voor deze wijn-spijs avond is vooraf reserveren is noodzakelijk.
Reserveer via +3146 8883936 of info@kasteeleyckholt.nl

CittaSlow een internationaal keurmerk met de focus op het goede leven en de nadruk op onderwerpen als duurzaamheid en streekproducten. Wij geloven bij Kasteel Eyckholt in een echte en eerlijke keuken waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Wij zijn dan ook heel trots dat wij dit keurmerk mee uitdragen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van CittaSlow Nederland.

Openingstijden

Maandag   Gesloten *
Di. t/m vr., zondag   12:00 tot 21:30 uur
Zaterdag   18:00 tot 21:00 uur
* reservering op aanvraag mogelijk

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.
 

Contact met Kasteel Eyckholt

Vragen?