Trouwen in een kasteel

Hoe ziet de dag van uw dromen er uit?

Welke geliefden dromen er niet van elkaar het ja-woord te geven in een romantische kapel, gevolgd door een heerlijke borrel, een uitgebreid diner en als kers op de taart een spetterend feest? Het sfeervolle Kasteel Eyckholt biedt vele mogelijkheden voor de invulling van deze onvergetelijke dag. 

Trouwen in een Kasteel? Uiteraard zoekt u een mooie locatie om deze dag samen met uw geliefde te vieren. Kasteel Eyckholt biedt vele mogelijkheden om deze dag op uw manier in te vullen. Bij ons bent u gegarandeerd van:



Ook trouwen in een romantisch kasteel?
Vraag naar onze
verschillende arrangementen!

Trouwen in ons kasteel? 

Wij bieden u:

Sfeervolle  ruimtes
Volledige bruiloft op maat
Iemand die graag met u mee denkt
Kwaliteit & gastvrijheid
Transparantie & duidelijkheid
Alle nodige faciliteiten
Trouwceremonie
Bruiloftstaart
Huwelijkstoast
Huwelijksdiner
Huwelijksdiner
Huwelijksfeest
Huwelijksfeest
Huwelijksfeest

Prijsindicatie:

Toast met cava
€30 per fles
Bruidstaart
€2.50 per persoon


Driegangendiner inclusief:
€50 per persoon
  • Aperitiefhapjes
  • Amuse
  • Bijpassende wijnen
  • Tafelwater
  • Koffie met bonbon


Drankenarrangement
€7,50 per persoon, per uur
Hapjes
vanaf €2 per hapje

vraag naar de vele verschillende mogelijkheden


Ombouwen en exclusiviteit kasteel
€450

Bovenstaande dagplanning is slechts ter indicatie. U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Een offerte maken wij graag voor u op maat, om al uw wensen in vervulling te laten komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Indicatie daginvulling

Ontvangst

Ontvangst van de daggasten in het romantische Kasteel Eyckholt met een kop koffie, thee of een ander drankje naar wens. Afhankelijk van het  weer ontvangen wij uw gezelschap in onze bar of op het terras.

Voor de bruid is het mogelijk om zich voorafgaand aan de ceremonie te verkleden op de bovenverdieping van het kasteel. Hier is voldoende ruimte om eveneens uw make-up en haren te laten verzorgen.

Ceremonie

Start van de huwelijksceremonie. De Kapel wordt klaargezet in huwelijkse setting: de banken worden achter elkaar gezet, zodat er een looppad gecreëerd wordt. De ruimte wordt extra aangekleed met kaarsjes. Verdere versiering kunt u zelf verzorgen. 

Tijdens de ceremonie zult u zelf zorgen voor de muziek. Het is mogelijk om onze piano te gebruiken.

Toast & Taart

Tijd om te toasten op het kersverse bruidspaar! Wij staan voor u klaar met een heerlijk glas sprankelende Cava. De toast zal bij goed weer plaatsvinden op het terras, anders in de bar of tuinkamer. Er worden een aantal statafels en een zitje klaargezet. 

Na de toast is het tijd voor een volgend mooi moment: het aansnijden van de bruidstaart. U zult de taart aansnijden en wij zullen het hierna van u overnemen en de taart verder verdelen onder uw gasten. Bij de taart serveren wij een kop koffie of thee. U bent vrij in de keuze van uw bakker. Wij rekenen uitsluitend snijgeld voor de taart en het uitserveren hiervan. 

Na het aansnijden van de taart zullen de drankjes naar wens geserveerd worden. Op tafel zullen wij nootjes en olijfje plaatsen. Om uw gezelschap voor te bereiden op het diner worden onze aperitiefhapjes en een amuse geserveerd.

Diner

De Kapel of Tuinkamer staat klaar voor uw sit-down diner. 

Onze Chef de Cuisine werkt zo veel als mogelijk met streek- en seizoensproducten. Het menuvoorstel voor uw bruiloft sturen wij u twee maanden vooraf toe. Bekijk hier ons huidige menu om u een goede indruk te geven van de invulling van uw diner. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om het menu naar uw wensen aan te passen.

Om het diner compleet te maken serveren wij graag bij elke gerecht een bijpassende wijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor onze huiswijnen. Op tafel plaatsen wij flessen plat en bruiswater. Een ander drankje is op verzoek snel voorzien. 

Als afsluiting van het diner serveren wij een kop koffie met bonbons. 

Uw gasten krijgen nu de gelegenheid om zich op te frissen op de eerste verdieping van het kasteel.

Trouwen
Trouwen

Feestavond

Ontvangst van de avondgasten met een sprankelend glas Cava en start van de feestavond. Bij de ingang van het kasteel zullen wij sfeervolle kaarsverlichting plaatsen. In de Tuinkamer worden uitsluitend statafels geplaatst. In de bar, Heerekamer en Kapel is gedurende de avond zitmogelijkheid.

Op tafel worden nootjes en olijfjes geplaatst. Gedurende de feestavond schenken wij dranken uit Hollands assortiment (frisdranken, bier, huiswijnen (rood, wit en rosé), port, sherry en vermouth. U kunt kiezen voor een drankenarrangement of alle dranken naar verbruik laten berekenen.

U bent vrij in de keuze voor muzikale invulling gedurende de feestavond.

In de Tuinkamer wordt plaats gemaakt voor de openingsdans van het bruidspaar. Na de openingsdans worden er enkele hapjes geserveerd. Er zijn vele mogelijkheden voor de invulling van de hapjes.

Onze ervaring leert dat na al het gefeest rond middernacht er behoefte is naar een hapje. Graag voorzien wij uw gezelschap van een middernacht-snack. Qua invulling zijn er verschillende mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een puntzakje friet met mayonaise.

Uw mooie dag komt ten einde. De muziek wordt zachter gezet. De feestavond wordt afgesloten met een laatste rondje voor de gasten, waarna het tijd is om naar het hotel of huiswaarts te gaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?
Vraag naar onze mogelijkheden

© Ruud Claessen | RUUDC Fotografie 

"Complimenten over de culinaire hoogstandjes,
lekkere wijnen en het vriendelijke personeel. Chapeau!"

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.
 
Eerdere nieuwsbrieven bekijken

Contact met Kasteel Eyckholt

Vragen?